Vi er altid klar til at hjælpe dig

Sunds Murerfirma har eksisteret siden 1984 og er en traditionel murer- og betonvirksomhed. Virksomheden laver stort set alt inden for Beton, elementmontage og murerarbejde. Vores stab af veluddannede medarbejdere er alle erfarne, og mange af dem har været med helt fra virksomhedens start. Ligeledes har vi en række faste samarbejdspartnere. Til sammen giver de to ting Sunds Murerfirma et solidt grundlag for at udføre enhver opgave, på bedste vis.

Selvom virksomheden startede som et traditionelt murerfirma, har vi udviklet os til at have et bredt kompetenceområde, og en stor del af arbejdsopgaverne er i dag også betonelement montage.

Vi har en meget bred kundekreds, som dækker både entreprenørvirksomheder, andre erhvervskunder, offentlige institutioner,og alle slags private kunder, overalt i Danmark.

Grundlæggende er du ved at vælge en løsning fra Sunds Murerfirma altid garanteret et arbejde til tiden i allerbedste kvalitet.

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe med dit projekt. Uanset hvad du står over for, kan vi levere vejledning, så du får valgt og udført den helt rigtige løsning. Ligeledes lægger vi også fokus på en god dialog med vores kunder undervejs i processen. Ingen opgave er for stor eller lille for Sunds Murerfirma.